Cos

Burghiu SDS-plus, Standard, Ø5.5mm, Makita Makita

Burghiu SDS-plus, Standard, Ø5.5mm, Makita Makita
Nou
Burghiu SDS-plus, Standard, Ø5.5mm, Makita Makita
5,50 Lei
Fara TVA: 4,62 Lei
  • Disponibilitate: In stoc
    detalii livrare..
  • Producator: Makita
  • Model: D-00044

Burghie SDS-Plus standard sunt ideale pentru găurire în zidărie și beton. Vârful de carbură de înaltă calitate cu două tăișuri și cele două caneluri optimizate pentru extragerea prafului permit viteze mai mari de forare. Vârful TCT este fabricat în conformitate cu standardul DIN 8039.

Lungime totala : 110mm

Lungime activa : 50mm

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Nota
Rau Bun

Înființată acum mai bine de 100 de ani, în 1915, ca o companie producatoare si vanzatoare de motoare electrice, corporatia japoneza Makita a devenit lider mondial in productia si furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice si masini pentru paduri, parcuri si gradini.

 

Noi, SC Tehno Plus SRL din Iași, suntem distribuitor în România al produselor marca Makita, gama de produse incluzând scule electrice industriale, precum mașini cu acumulatori Makita, aspiratoare, ciocane rotopercutoare, ciocane demolatoare, mașini de găurit, mașini de amestecat, mașini de înșurubat, polizoare, fierăstraie verticale, alternative (sabie), circulare ori cu bandă, mașini de frezat, mașini de rindeluit, mașini de șlefuit, suflante cu aer cald, aparate de măsurat cu laser, generatoare de curent.

 

Urmează sculele profesionale Makita-MTscule pentru pădure și grădină (fierăstraie cu lanț, mașini pentru cosit, mașini pentru tuns iarba, mașini pentru tuns gardul viu, mașini multifuncționale pentru grădină, mașini de spălat cu presiune, pompe submersibile, motopompe, suflante, pulverizatoare, tocătoare de frunze și crengi, motoburghie, scarificatoare, foarfece pentru vie și pomi)scule pneumatice (capsatoare pneumatice, ciocane pneumatice pentru bătut cuie, ciocane pneumatice cu presiune înaltă, mașini pneumatice de înșurubat, compresoare de aer), cu accesoriile aferente pentru scule electrice, respectiv pădure și grădină.