Cos

Carota TCT SDS-plus UNICUT, universala, Ø80x60mm, P-64630 Makita

Carota TCT SDS-plus UNICUT, universala, Ø80x60mm, P-64630
Carota TCT SDS-plus UNICUT, universala, Ø80x60mm, P-64630 Makita
215,00 Lei
Fara TVA: 180,67 Lei
  • Disponibilitate: In stoc
    detalii livrare..
  • Producator: Makita
  • Model: P-64630

Descriere:

  • Carota TCT SDS-plus UNICUT cu diametrul de Ø80mm, lungimea totala de 60mm;
  • Carote de gaurit universale, potrivite pentru electricieni, instalatori, tâmplari și alți utilizatori, în general in construcții.
  • Se pot gauri materiale diferite, cum ar fi cărămizi, plăci din gips, materiale plastice, placaj, cherestea, si panouri de plăci aglomerate.
  • Cu dinti puternici și durabili TCT care oferă rezultate excelente.
  • Se utilizeaza impreuna cu adaptoarele SDS-plus pentru carote cu codurile P-67745, P-67751, P-64319, P-64331, plus burghie de centrare P-64347 si P-64353.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Nota
Rau Bun

Înființată acum mai bine de 100 de ani, în 1915, ca o companie producatoare si vanzatoare de motoare electrice, corporatia japoneza Makita a devenit lider mondial in productia si furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice si masini pentru paduri, parcuri si gradini.

 

Noi, SC Tehno Plus SRL din Iași, suntem distribuitor în România al produselor marca Makita, gama de produse incluzând scule electrice industriale, precum mașini cu acumulatori Makita, aspiratoare, ciocane rotopercutoare, ciocane demolatoare, mașini de găurit, mașini de amestecat, mașini de înșurubat, polizoare, fierăstraie verticale, alternative (sabie), circulare ori cu bandă, mașini de frezat, mașini de rindeluit, mașini de șlefuit, suflante cu aer cald, aparate de măsurat cu laser, generatoare de curent.

 

Urmează sculele profesionale Makita-MTscule pentru pădure și grădină (fierăstraie cu lanț, mașini pentru cosit, mașini pentru tuns iarba, mașini pentru tuns gardul viu, mașini multifuncționale pentru grădină, mașini de spălat cu presiune, pompe submersibile, motopompe, suflante, pulverizatoare, tocătoare de frunze și crengi, motoburghie, scarificatoare, foarfece pentru vie și pomi)scule pneumatice (capsatoare pneumatice, ciocane pneumatice pentru bătut cuie, ciocane pneumatice cu presiune înaltă, mașini pneumatice de înșurubat, compresoare de aer), cu accesoriile aferente pentru scule electrice, respectiv pădure și grădină.