Scule Makita

Scule Makita

Fondată în 1915 ca o companie producatoare si vanzatoare de motoare electrice, corporatia japoneza Makita a devenit lider mondial in productia si furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice si masini pentru paduri, parcuri si gradini.

Aceasta evolutie a fost posibila prin perseverenta cu care expertii companiei si-au pus resursele si experienta in serviciul fiecarui client. Plasand inovatia pe primul loc, Makita reuseste prin cercetare si dezvoltare sa aduca noutati tehnologice prin care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor sai. Succesul acestui demers este demonstrat de cele 603 sisteme brevetate la nivel mondial.

Prin cele trei marci promovate (Makita, Dolmar si Maktec), holdingul este prezent pe cinci continente si asigura productia destinata pietei globale.

Productia se realizeaza in fabricile situate in Japonia, China, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Romania, Brazilia si Germania utilizande-se cele mai avansate modele de tehnologii si de control al calitatii.

Incepand cu 2007, una dintre cele mai noi si puternic tehnologizate unitati de productie ale corporatiei o reprezinta Makita EU, aflata in Romania. Istoria Makita are ca paralela, de asemenea, si evolutia numarului de scule electrice portabile, incercand de-a lungul istoriei satisfacerea tuturor nevoilor utilizatorilor. 

 

Nu sunt produse în această categorie.