LXT

LXT

Tehnologia acumulatorilor Li-Ion

 

Un acumulator Li-Ion se caracterizează printr-o tensiune ridicată, densitate mare de energie și o autodescărcare lentă. Este de asemenea ușor și compact, având o eficiență energetică ridicată. LXT este caracterizat prin încărcare rapidă și un ciclul de viață lung, datorita combinației dintre Li-Ion și Sistemul Optim de Încărcare. Acest sistem specific brandului Makita, monitorizează procesul de încărcare în funcție de starea fiecărui acumulator, prin schimbul de informații între circuitele integrate aflate atât în acumulator cât și în încărcător.

Rezistență extremă

 

Încărcătorul comunică direct cu fiecare celulă a acumulatorului, controlând curentul, voltajul și temperatura, realizând un circuit de încărcare optim și rapid, pentru o durată de viață mai mare a acumulatorului.

Sistem optim de încărcare

MAKITA: Capacitate echilibrată a acumulatorilor

  1. Acumulatoarele sunt proiectate astfel încât fiecare celulă să se poată regăsi în una din stările: încărcată, parțial descărcată, descărcată. Este foarte greu ca o celulă să se încarce prea mult sau să se descarce excesiv, datorită acestei caracteristici a celulelor ce previne anomaliile.

  2. Acumulatoarele sunt folosite eficient datorită proprietații celulelor de a se descărca simultan și uniform.

Capacitate dezechilibrată a acumulatorilor la competitori

  1. Sistemele de încărcare concurente, scad capacitatea celulelor prin supraîncărcare pentru că nu optimizează încărcarea.

  2. Descărcarea se oprește când o celulă este descărcată complet în timpul folosirii. Astfel energia din celelalte celule nu este folosită complet. Aceasta înseamnă că timpul de lucru este mai scăzut.

Nu sunt produse în această categorie.