Cos

Panze disc MakBlade Plus, Ø165x20mm Z64, extrafin, B-56502 Makita

Panze disc MakBlade Plus, Ø165x20mm Z64, extrafin, B-56502
Panze disc MakBlade Plus, Ø165x20mm Z64, extrafin, B-56502
Panze disc MakBlade Plus, Ø165x20mm Z64, extrafin, B-56502
Panze disc MakBlade Plus, Ø165x20mm Z64, extrafin, B-56502
Panze disc MakBlade Plus, Ø165x20mm Z64, extrafin, B-56502 Makita
225,00 Lei
Fara TVA: 189,08 Lei
 • Disponibilitate: In stoc
  detalii livrare..
 • Producator: Makita
 • Model: B-56502

Descriere:

 • Panzele disc din gama MAKBlade Plus sunt lame de ferăstrău stabile cu o tehnologie unica si patentata.
 • Concepute pentru vibrații cat mai reduse, și extrem de silențioase. Acest lucru permite un mediu de lucru placut.
 • Datorită vibrațiilor mici tăierea este mai precisă, si suprafața debitata este mai fina, deoarece ferăstrăul nu se mișcă.
 • De asemenea, o viață mai lungă a dintelui din carbură de tungsten, care este mult mai mare decât dinții normali acoperite numai cu carbura.
 • Dinti acestor discuri sunt acoperite cu un strat special pentru a reduce frecarea. Aceasta acoperire permite deplasarea ușoară a lamei protejind-o si împotriva coroziunii și a rășinii.
 • Unghiul de inclinarea al dintilor este de 5 grade pozitiv.
 • Tipul de dantura este ATAF.
Caracteristici: Valori:
Diametrul exterior: 165 mm;
Diametrul interior: 20 mm;
Numarul de dinti: 64;
Unghi dinte: 10 º;
Grosime disc: 1,4 mm;
Latime taietura: 1,9 mm;
Turatie maxima: 9.250 rpm.
Forma dintilor: ATB
Aplicatie: Lemn.

 

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Nota
Rau Bun

Înființată acum mai bine de 100 de ani, în 1915, ca o companie producatoare si vanzatoare de motoare electrice, corporatia japoneza Makita a devenit lider mondial in productia si furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice si masini pentru paduri, parcuri si gradini.

 

Noi, SC Tehno Plus SRL din Iași, suntem distribuitor în România al produselor marca Makita, gama de produse incluzând scule electrice industriale, precum mașini cu acumulatori Makita, aspiratoare, ciocane rotopercutoare, ciocane demolatoare, mașini de găurit, mașini de amestecat, mașini de înșurubat, polizoare, fierăstraie verticale, alternative (sabie), circulare ori cu bandă, mașini de frezat, mașini de rindeluit, mașini de șlefuit, suflante cu aer cald, aparate de măsurat cu laser, generatoare de curent.

 

Urmează sculele profesionale Makita-MTscule pentru pădure și grădină (fierăstraie cu lanț, mașini pentru cosit, mașini pentru tuns iarba, mașini pentru tuns gardul viu, mașini multifuncționale pentru grădină, mașini de spălat cu presiune, pompe submersibile, motopompe, suflante, pulverizatoare, tocătoare de frunze și crengi, motoburghie, scarificatoare, foarfece pentru vie și pomi)scule pneumatice (capsatoare pneumatice, ciocane pneumatice pentru bătut cuie, ciocane pneumatice cu presiune înaltă, mașini pneumatice de înșurubat, compresoare de aer), cu accesoriile aferente pentru scule electrice, respectiv pădure și grădină.