Cos

Panze disc Specialized, pentru Aluminiu, fierastraie cu masa, Ø250x30mm Z80, B-09709 Makita

Panze disc Specialized, pentru Aluminiu, fierastraie cu masa, Ø250x30mm Z80, B-09709
Panze disc Specialized, pentru Aluminiu, fierastraie cu masa, Ø250x30mm Z80, B-09709 Makita
427,00 Lei
Fara TVA: 358,82 Lei
  • Disponibilitate: In stoc
    detalii livrare..
  • Producator: Makita
  • Model: B-09709

Descriere:

  • Panze de ferăstrău pentru transmisie stabilă cu performanțe de tăiere excepționale atunci când se tăie aluminiu, plumb, alama, bronz sau alte materiale neferoase.
  • Dinții sunt de asemenea potriviti pentru tăierea de plastic sau pal laminat.
  • Calitatea tăieturii este remarcabilă în materiale neferoase.
  • Super lame de ferăstrău din oțel subțire și bine echilibrate permit munca de precizie. performanță de tăiere excelentă atunci când se tăie metale moi, datorită profilului special al dintelui.
  • Dinti la aceste panze sunt de tip TCG.
Caracteristici: Valori:
Diametrul exterior: 250 mm;
Diametrul interior: 30 mm;
Numarul de dinti: 80;
Unghi dinte: 0;
Grosime disc: 2,2 mm;
Latime taietura: 2,8 mm;
Turatie maxima: 6.110 rpm.

 

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Nota
Rau Bun

Înființată acum mai bine de 100 de ani, în 1915, ca o companie producatoare si vanzatoare de motoare electrice, corporatia japoneza Makita a devenit lider mondial in productia si furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice si masini pentru paduri, parcuri si gradini.

 

Noi, SC Tehno Plus SRL din Iași, suntem distribuitor în România al produselor marca Makita, gama de produse incluzând scule electrice industriale, precum mașini cu acumulatori Makita, aspiratoare, ciocane rotopercutoare, ciocane demolatoare, mașini de găurit, mașini de amestecat, mașini de înșurubat, polizoare, fierăstraie verticale, alternative (sabie), circulare ori cu bandă, mașini de frezat, mașini de rindeluit, mașini de șlefuit, suflante cu aer cald, aparate de măsurat cu laser, generatoare de curent.

 

Urmează sculele profesionale Makita-MTscule pentru pădure și grădină (fierăstraie cu lanț, mașini pentru cosit, mașini pentru tuns iarba, mașini pentru tuns gardul viu, mașini multifuncționale pentru grădină, mașini de spălat cu presiune, pompe submersibile, motopompe, suflante, pulverizatoare, tocătoare de frunze și crengi, motoburghie, scarificatoare, foarfece pentru vie și pomi)scule pneumatice (capsatoare pneumatice, ciocane pneumatice pentru bătut cuie, ciocane pneumatice cu presiune înaltă, mașini pneumatice de înșurubat, compresoare de aer), cu accesoriile aferente pentru scule electrice, respectiv pădure și grădină.