Cos

Panze disc Specialized, pentru plonjare, Ø160x20mm Z48, B-09276 Makita

Panze disc Specialized, pentru plonjare, Ø160x20mm Z48, B-09276
Panze disc Specialized, pentru plonjare, Ø160x20mm Z48, B-09276 Makita
299,00 Lei
Fara TVA: 251,26 Lei
 • Disponibilitate: In stoc
  detalii livrare..
 • Producator: Makita
 • Model: B-09276

Descriere:

 • Pânzele de ferăstrău sunt special concepute pentru ferăstraie cu functie de plonjare.
 • Sunt destinate pentru tăierea lemnului ele realizand o suprafață netedă.
 • Pânzele de ferăstrău pentru ferăstraiele cu plonjare au specificații similare cu panzele de ferăstrău MAKBlade Plus cu tehnologia brevetată de amortizare de vibrații.
 • Lamele de ferăstrău cu mai puține vibrații sunt mai precise, cu mai puține oscilatii în mișcare ceea ce usureaza incizia în piesa de prelucrat.
 • Sistemul de amortizare a vibrațiilor este alcătuit dintr-o rășină sintetică, care este aplicată pe o linie mediană cu laser pe lama ferăstrăului.
 • Design-ul special al bazei pânzei de ferăstrău permite utilizarea de lame foarte subțiri și de a face tăieri precise.
Caracteristici: Valori:
Diametrul exterior: 160 mm;
Diametrul interior: 20 mm;
Numarul de dinti: 48;
Unghi dinte: 8 º;
Grosime disc: 1,6 mm;
Latime taietura: 2,2 mm;
Turatie maxima: 9.540 rpm.

 

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Nota
Rau Bun

Înființată acum mai bine de 100 de ani, în 1915, ca o companie producatoare si vanzatoare de motoare electrice, corporatia japoneza Makita a devenit lider mondial in productia si furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice si masini pentru paduri, parcuri si gradini.

 

Noi, SC Tehno Plus SRL din Iași, suntem distribuitor în România al produselor marca Makita, gama de produse incluzând scule electrice industriale, precum mașini cu acumulatori Makita, aspiratoare, ciocane rotopercutoare, ciocane demolatoare, mașini de găurit, mașini de amestecat, mașini de înșurubat, polizoare, fierăstraie verticale, alternative (sabie), circulare ori cu bandă, mașini de frezat, mașini de rindeluit, mașini de șlefuit, suflante cu aer cald, aparate de măsurat cu laser, generatoare de curent.

 

Urmează sculele profesionale Makita-MTscule pentru pădure și grădină (fierăstraie cu lanț, mașini pentru cosit, mașini pentru tuns iarba, mașini pentru tuns gardul viu, mașini multifuncționale pentru grădină, mașini de spălat cu presiune, pompe submersibile, motopompe, suflante, pulverizatoare, tocătoare de frunze și crengi, motoburghie, scarificatoare, foarfece pentru vie și pomi)scule pneumatice (capsatoare pneumatice, ciocane pneumatice pentru bătut cuie, ciocane pneumatice cu presiune înaltă, mașini pneumatice de înșurubat, compresoare de aer), cu accesoriile aferente pentru scule electrice, respectiv pădure și grădină.