Cos

Burghie SDS-plus Nemesis, Ø16mm Makita

Burghie SDS-plus Nemesis, Ø16mm
Burghie SDS-plus Nemesis, Ø16mm Makita
70,00 Lei
Fara TVA: 58,82 Lei
  • Disponibilitate: In stoc
    detalii livrare..
  • Producator: Makita
  • Model: Burghie SDS-plus Nemesis, Ø16mm

 

Performanță - Acum găurirea în beton armat este la îndemâna oricui cu burghiele Nemesis, ideale chiar și pentru piatra cea mai dură; Fără blocare în momentul în care întâlnește fier beton.

Precizie - Geometria simetrică a vârfului de centrare asigură o precizie ridicată, cu perfomanțe deosebite în cazul ancorărilor dificile.

Rezistență - Geometria simetrică a celor 4 tăișuri laterale, asigură o distribuție uniformă a vibrațiilor de-a lungul corpului. În consecință, vibrațiile reduse împreună cu precizia de găurire rămân constante pe toată durata de viață a burghiului. Realizat din oțel de înaltă calitate corpul burghielor Nemesis, oferă rezistență sporită la fracturi în special la burghiele cu lungime mai mare de 300 mm.

  • Datorită simetriei optime 4x90 , cele patru tăişuri funcţionează uniform şi nu se blochează în contact cu oţelul dur.
  • Cele 4 spirale simetrice asigură o uzură redusă și uniformă a corpului burghiului.
  • Vârful de centrare drept asigură a găurire precisă.
  • Miezul consolidat al burghiului asigură o performanță deosebită, vibrații reduse și o rezistență deosebită la rupere.
  • Geometria cu volum sporit a șanțurilor de evacuare asigură o eliminare ușoară a rezidurilor.

 

VIDEO - Prezentare burghie SDS-plus Makita Nemesis

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Nota
Rau Bun

Înființată acum mai bine de 100 de ani, în 1915, ca o companie producatoare si vanzatoare de motoare electrice, corporatia japoneza Makita a devenit lider mondial in productia si furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice si masini pentru paduri, parcuri si gradini.

 

Noi, SC Tehno Plus SRL din Iași, suntem distribuitor în România al produselor marca Makita, gama de produse incluzând scule electrice industriale, precum mașini cu acumulatori Makita, aspiratoare, ciocane rotopercutoare, ciocane demolatoare, mașini de găurit, mașini de amestecat, mașini de înșurubat, polizoare, fierăstraie verticale, alternative (sabie), circulare ori cu bandă, mașini de frezat, mașini de rindeluit, mașini de șlefuit, suflante cu aer cald, aparate de măsurat cu laser, generatoare de curent.

 

Urmează sculele profesionale Makita-MTscule pentru pădure și grădină (fierăstraie cu lanț, mașini pentru cosit, mașini pentru tuns iarba, mașini pentru tuns gardul viu, mașini multifuncționale pentru grădină, mașini de spălat cu presiune, pompe submersibile, motopompe, suflante, pulverizatoare, tocătoare de frunze și crengi, motoburghie, scarificatoare, foarfece pentru vie și pomi)scule pneumatice (capsatoare pneumatice, ciocane pneumatice pentru bătut cuie, ciocane pneumatice cu presiune înaltă, mașini pneumatice de înșurubat, compresoare de aer), cu accesoriile aferente pentru scule electrice, respectiv pădure și grădină.